Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۸۷ میلیون دوز رسیده است و حدود ۶۱ درصد مردم حداقل یک دوز واکسن کرونا دریافت کرده‌اند.

دو واکسن ایرانی "رازی" و "فخرا" مجوز مصرف اضطراری خود را دریافت کردند. پیش از این نیز واکسن‌های "برکت"، "پاستوکووک" و "سیناژن" از سازمان غذا و داروی کشور مجوز مصرف اورژانسی دریافت کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال این سؤال اساسی مطرح است که آیا با وجود انجام واکسیناسیون در بیش از نیمی از جامعه هدف، دیگر بازار و ظرفیتی برای واکسن‌های ایرانی کرونا باقی می‌ماند؟

«سید حیدر محمدی» درباره این موضوع اظهار داشت: اگر جمعیت هدف را نزدیک به ۸۰ میلیون نفر در نظر بگیریم، نیاز کشور ما به واکسن کرونا، حدود ۱۶۰ میلیون دوز است و اگر نیاز به تزریق دوز سوم نیز باشد این میزان به ۲۴۰ میلیون دوز می‌رسد؛ بنابراین با توجه به بالا بودن جمعیت هدف، برای استفاده از واکسن‌های رازی، نورا، فخرا و... نیز ظرفیت وجود دارد.

وی افزود: ما نیاز به واکسن کرونا را با تولیدکننده داخلی تنظیم می‌کنیم؛ هرچه تولیدکنندگان داخلی بیشتر بتوانند تولید کنند، از این ظرفیت استفاده و مابقی نیازمان را وارد می‌کنیم.

وی با بیان اینکه دارو‌های کرونا همگی با ارز نیمایی تأمین شده‌اند، خاطرنشان کرد: در مجموع به کل تولیدکنندگان ایرانی واکسن کرونا برای توسعه خطوط تولید، ۱۳۰ میلیون یورو ارز دولتی اختصاص داده‌ایم.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: آفتاب

کلیدواژه: واکسن کرونا ارز دولتی واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۳۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۴ هزار میلیارد برای اقتصاد دانش بنیان به به ۲۵ استان

رئیس پارک علم و فناوری اردبیل گفت: از محل اعتبارات وزارت کشور سال گذشته ۴ هزار میلیارد تومان اعتبار برای رونق اقتصاد دانش بنیان به ۲۵ استان کشور به ویژه اردبیل اختصاص یافت. - اخبار استانها -

یوسف عباسپور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در اردبیل، با اشاره به اینکه استان اردبیل با ارتقای 22 پله ای در توسعه اقتصاد دانش بنیان در سال گذشته در صدر استان‌های کشور قرار گرفت، اظهار داشت: اعتبار ویژه وزارت کشور برای رونق اقتصاد دانش بنیان در اختیار استان‌ها قرار گرفت که در زمینه اردبیل توانست با برنامه‌ریزی درست و مدون گام های اساسی را در راستای توسعه اقتصاد دانش محور بردارد.

وی گفت: ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان استان اردبیل که ریاست آن بر عهده استاندار اردبیل و دبیرخانه آن بر عهده پارک علم و فناوری اردبیل است توانست رتبه نخست توسعه اقتصاد دانش بنیان کشور در سال گذشته را کسب کند.

رییس پارک علم و فناوری استان اردبیل خاطرنشان کرد: مطابق دستورات مقام معظم رهبری در تهیه و تدوین نقشه راه دانش بنیان کردن اقتصاد ملی و برنامه عملیاتی کردن آن وزارت کشور، آئین نامه تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین وزارت کشور را به استانداران صادر و ساز و کار اجرای آن را نیز ابلاغ کرد.

عباسپور بیان کرد: این اقدام سبب شد تا حرکتی فراگیر و نظام‌مند در زمینه اقتصاد دانش بنیان در کشور ایجاد شده و فعالیت های گسترده و مفیدی را در استان‌ها مختلف شاهد باشیم.

وی ادامه داد: در ادامه این مسیر شاخص های جدید و به روز رسانی شده به منظور ارزیابی استان ها تهیه و استان ها در سال 1402 نیز ارزیابی شدند.

رییس پارک علم و فناوری استان اردبیل گفت: گزارش ارزیابی عملکرد استان ها در راستای توسعه اقتصاد دانش بنیان مروری بر دستاوردها و پیشرفت های حاصل شده در ترویج و توسعه اقتصاد دانش بنیان در هر یک از استان ها را ارائه می دهد.

عباسپور تصریح کرد: این گزارش ابتکارات و پروژه‌های اجرا شده توسط ستاد اقتصاد دانش بنیان استان را برای حمایت از دوره گذار فعلی به اقتصاد دانش بنیان در آن استان را برجسته می کند و تأثیر این تلاش ها را بر بخش های مختلف از جمله فناوری، آموزش و صنعت نشان می دهد.

وی اضافه کرد: همچنین در این گزارش ها شاخص های کلیدی عملکرد برای ارزیابی اثربخشی فعالیت های بازیگران اقتصاد دانش بنیان ارائه شده است.

رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل اظهار کرد: در این ارزیابی ها در نهایت استان اردبیل بهترین عملکرد ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان را در بین استان های کشور کسب کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح کارگاه تولید تجهیزات پزشکی در کرج/ «ما می توانیم» محقق شد
  • جمع‌آوری واکسن‌ کرونای شرکت آسترازنکا در سطح جهان
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • مهمترین اخبار ۱۹ اردیبهشت/احتمال عرضه داروی ایرانی SMA
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • اختصاص ۴ هزار میلیارد برای اقتصاد دانش بنیان به به ۲۵ استان
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود/تمام دریانوردان ایرانی هستند
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!